Tinktura Žaludek trávení 50ml Popov Zobrazit větší

Tinktura Žaludek - trávení 50ml Dr.Popov

6351

8595058905411

Dr.Popov

bylinné kapky

Více informací

skladem 2ks

135 Kč

s DPH 12 %

Více informací

Do originálních bylinných kapek Žaludek – trávení Dr. Popova jsme přidali byliny známé svými účinky na zdravou funkci naší trávicí soustavy.

Máta je v kapkách pro správné fungování trávicí soustavy a střev. Zároveň podporuje trávení a zmenšuje nadýmání. Pelyněk a fenykl podporují chuť k jídlu a normální trávení, fenykl navíc působí jako antioxidant a pomáhá se správným vylučováním z těla. Skořici jsme přidali, protože podporuje přirozený apetit, přispívá ke zdravé funkci žaludku a správné činnosti střev bez nadměrné produkce plynů. Puškvorec a hořec díky hořčinám zase udržují správné trávení.

Složení:

Voda, jemný kvasný líh (40%), máta nať, pelyněk nať, fenykl plod, hořec kořen, puškvorec oddenek, skořice kůra. 100 g výrobku obsahuje  à 2,37 g všech jmenovaných bylin.

Doporučené dávkování a způsob užití:

3 x denně užívat 20 kapek tinktury. Tinkturu je možno nakapat i do nápoje, např. vody, čaje. Doporučená denní dávka (60 kapek) obsahuje po 17 mg obsažených bylin.

Upozornění:

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosahu dětí. Před použitím protřepat, lehký zákal není na závadu

Kontakt

Prodejna:

Dačického 16
Brno - Husovice
Mapa zde >>

Otvírací doba:
Po - Pá 8:30 - 17:00

Tel.: 776 176 457

Výrobci

Nasledujte nás na Facebooku