Koupelová sůl jemná 1kg Cereus Zobrazit větší

Koupelová sůl jemná 1kg Cereus

8366

8595200607781

Cereus Design

sůl do koupele

Více informací

skladem 1ks

97 Kč

s DPH 12 %

Více informací

Růžová himálajská sůl, díky vysokému obsahu přírodních prvků, skvěle vyživuje a ošetřuje pokožku. Je vhodná pro relaxační koupel, která čistí pokožku, a také pro pokožku se sklony k ekzémům. 

Složení: sodium chloride (kamenná sůl v ryze panenské podobě), velikost krystalu 0,2-0,5mm

Země původu: Pákistán/Punjab, jižně od Himálaje

Koupel v krystalické solance je vhodným doplňkem péče o tělo. K přípravě koupelové solanky jsou nejlepší drobně nadrcené valounky přírodní krystalické soli. Vede k vyrovnanému a přirozenému pH pokožky, pomáhá udržovat vlhkost pokožky, probouzí vlastní léčivou sílu těla, dodává koloidní minerály a posiluje tělo, přináší nejvyšší stupeň uvolnění. Tato koupel má mimořádně silné relaxační účinky (blíží se stavu embrya v plodové vodě) a je nutné si po ní ještě alespoň hodinu odpočinout na lůžku. Po této koupeli většina lidí zažívá omlazující účinky.

Návod na koupel: připravíme tak, že do natékající vany vysypeme krystalickou sůl a natékající vodu napustíme o teplotě 37° C. Teplota vody 37° C je důležitá, neboť chladnější voda odčerpává z těla energii, teplejší může navodit pocit těžkosti a únavy. Délka koupele je 30 min až 1 hodina. Podle požadovaných účinků zvolíme množství k. soli: pro lidi s lupenkou a nebo jinými kožními či zdravotními obtížemi je lepší menší koncentrace cca 1 až 2 polévkové lžíce. Také pokud chcete tuto koupel provádět na denní bázi je vhodné toto množství, více očistné účinky koupele získáme tzv. osmózovým efektem. K tomu je zapotřebí vyšší koncentrace solného roztoku, na 1 vanu (100 - 120l) cca 1 kg soli. Při osmóze tělo uvolňuje škodlivé látky do koupele a současně kůží vstřebává minerální látky ze solanky. Tento proces podporuje odkyselení těla.

Kontakt

Prodejna:

Dačického 16
Brno - Husovice
Mapa zde >>

Otvírací doba:
Po - Pá 8:30 - 17:00

Tel.: 776 176 457

Výrobci

Nasledujte nás na Facebooku