Žádné produkty
Prohlédnuté produkty
vločky z pohanky
Vhodné na přípravu polévek, musli, pomazánek, nákypů či karbanátků.
Pohanka patří mezi přirozeně bezlepkové potraviny a vločky z pohanky jsou velmi lehce stravitelné. Pohanka a vločky pohankové jsou velký zdroj vitamínu P (rutinu), který napomáhá cevní pružnosti a přináší úlevu křečovým žilám. Pohankové vločky jsou vhodné i při alergii na glukózu, protože udržují správnou rovnováhu cukru v krvi.
Pohanka není úplně typická obilnina, ale k obilninám je běžně řazena. Pohanka je nutričně velmi bohatá plodina posilujicí imunitu organismu. Je vhodná k detoxikaci organismu, při vředových onemocněních, či při menstruačních problémech. Tato nutričně bohatá plodina naše tělo obohatí o vitaminy řady B, aminokyseliny a vlákninu.
Pohankové vločky jsou vhodné na přípravu polévek, kaší, müsli, pomazánek, nákypů, nebo i karbanátků.
Nutriční hodnota ve 100g: Energie: 1332 kJ (317kcal), bílkoviny: 11,9g, sacharidy: 65g, tuky: 2,4g
Složení: pohankové vločky - produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti nejvýše do 75%.