Guarana prášek 100g EH Zobrazit větší

Guarana prášek 100g

1447

8594164320019

Guaranaplus

surovina na výrobu nápoje

Více informací

skladem 2ks

203 Kč

s DPH 12 %

Více informací

Složení: drcená sušená semena Paullinie nápojné

Guarana je liánovitá rostlina, která pochází z tropických pralesů Amazonie. Je nazvána po Indiánech z kmene Guaraní, kteří ji po staletí používali jako elixír dlouhého života.

Obsahuje guaranin, stimulační látku podobnou kofeinu a kofein. Guarana není návyková a její užívání je naprosto bezpečné. Guarana pomáhá stimulovat nervový systém, ničí volné radikály a podporuje mozkovou činnost, výdrž a vitalitu.

Guaranový prášek od GUARANAPLUS je vyroben přímo v Brazílii, tím nejbezpečnějším a nejšetrnějším možným způsobem tzn. že brazilský výrobce pečlivě vybírá tu nejkvalitnější guaranu tak, aby nebyla stříkaná pesticidy či nějak uměle podpořena k růstu. Vybírá se čistě přírodní guarana z vybraných a stále kontrolovaných zdrojů. Po důkladném vysušení guaranových plodů těsně před pomletím se nechají udělat zdravotní rozbory, aby byla jistota, že neobsahují žádné nežádoucí látky, které by mohli způsobit případné zdravotní potíže. Po pomletí guarany se dělají zdravotní rozbory znovu. Až poté je guaranový prášek vyexpedován z Brazílie do České republiky.

Doporučené dávkování: 1 čajová lžička denně 

Země původu: Brazílie

Kontakt

Prodejna:

Dačického 16
Brno - Husovice
Mapa zde >>

Otvírací doba:
Po - Pá 8:30 - 17:00

Tel.: 776 176 457

Výrobci

Nasledujte nás na Facebooku