Žádné produkty
Prohlédnuté produkty
Krupice špaldová
Vhodná do kaší, zavářek, halušek, knedlíků či lívanců.
Složení: pšenice špalda*.
* alergen
Výživové údaje na 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1576 kJ / 372 kcal;
tuky: 1,7 g;
nasycené mastné kyseliny: 0,3 g;
sacharidy: 73 g;
cukry: 1,5 g;
bílkoviny: 13 g;
sůl: < 0,01 g.
Země původu: Česká republika.
Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 75%.
Použití: Špalda je stará, dříve hojně pěstovaná odrůda pšenice. Je to velice kvalitní obilnina s mnoha příznivými účinky na organismus a skvělými výživovými vlastnostmi. 60g pšeničné krupice zvolna přisypte do 500 ml vařícího mléka. Za stálého míchání vařte 1 minutu.