Medová masáž 50ml Zobrazit větší

Medová masáž 50ml

27018

pěstící emulze

Více informací

zboží pouze na objednávku

235 Kč

s DPH 12 %

Více informací

Medová pěstící emulze s jemnou vůní medu a bylin.

Využití: pro lehké poklepávání namožených a bolavých míst např. podlitin, do koupele, jako pleťovou masku nebo jako vlasový balzám. Působím vždy očistně, podporuji prokrvení pokožky a reguluji činnost mazových žláz.

Návod k použití: naneste příslušné množství na místo, které chcete masírovat, rozetřete a jemným poklepem prsty nebo celé ruky začněte masírovat. Po nějakém čase začne emulze lepit. Pokračujte v masáži dokud je příjemná. Masáž můžete provádět několikrát denně dle potřeby. Nejvýhodnější je masáž večerní, protože můžete nechat působit účinné látky až do rána. Na partiích obličeje a vlasů nenechávejte zaschnout. Potom pokožku dobře opláchněte vodou, osušte a ošetřete pěstícím krémem.


Ingregients: Mel, Aralia Mandshurica Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Arnica Montana Extract ,Aqua, Glycerin , Vitis Vinifera Leaf Extract,Aloe Vera Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.


Pravý včelí med – působí antibakteriálně, protizánětlivě a urychluje hojení ran. Podporuje prokrvení kůže, elasticitu tkání, vlasů a nehtů. Zbavuje organismus jedů. Má regenerační účinky na kožní buňky. Reguluje hospodaření s tekutinami v buňkách.
Aralia extrakt – je velmi citlivě získaný extrakt z rostliny z dálného východu, patřící do skupiny tzv. adaptogenů, tedy oněch bájných rostlin stimulujících přirozené přírodní funkce prostřednictvím stimulace nejjemnějších nervových zakončení na úrovni buňky. Jeho účinné látky významně zvyšují odolnost pokožky vůči nepříznivým vnějším vlivům prostředí, vitální kapacitu buněk všech vrstev kůže a snižují jejich únavu. Tím zpomalují stárnutí kůže a zabraňují tvorbě vrásek.
Aloe extrakt – má zklidňující, tlumivé a hojivé účinky.

Kontakt

Prodejna:

Dačického 16
Brno - Husovice
Mapa zde >>

Otvírací doba:
Po - Pá 8:30 - 17:00

Tel.: 776 176 457

Výrobci

Nasledujte nás na Facebooku