Žádné produkty
Prohlédnuté produkty
NELZE ZASÍLAT BALÍKEM
Další parametry | chlazené zboží |
Pikantní chuťovka vhodná ke studené i teplé spotřebě. Základem je sojové maso, což je extrudovaná bílkovina s vyšším obsahem vitamínů skupiny B, vlákniny a minerálních látek, zejména vápníku a železa. Sojové maso je významným zdrojem fosfolipidů. Způsob úpravy: - Ďobačky s rýží - Ďobačky s lečem - Zapečené Ďobačky s těstovinami a zeleninou - Ďobačky jako směs na vegetariánskou pizzu - Ďobačky se špenátem - Ďobačky se slanou palačinkou (ze sojového mléka).
Složení: Soja 82%, Rostlinný olej řepkový, Směs koření, Sůl
Alergenní složky: soja, celer, hořčice
Alergeny jsou označeny tučným písmem.
100 g | |
---|---|
Energetická hodnota | 1020 kJ/243 kcal |
Tuky | 13,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,0 g |
ALA nenasycené mastné kyseliny (omega-3) | 1,1 g |
Sacharidy | 9,2 g |
z toho cukry | 5,0 g |
Vláknina | 6,1 g |
Bílkoviny | 21,8 g |
Sůl | 1,7 g |
Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal)
Příprava a použití
Rychlá příprava. Ďobáčky lze konzumovat za studena jako chuťovku, nebo jako součást studených jídel, například lehkých salátů. Velmi vhodné je využití v teplé kuchyni jako minutka, nebo jako součást hlavních jídel, které odpovídají současným moderním trendům ve výživě.
Uchovejte od 4 do 8 °C.