Boro plus Regular krém 25ml Zobrazit větší

Boro plus Regular krém 25ml

6608

8901248333047

Ajurvédská antiseptická mast

Více informací

skladem 2ks

49 Kč

s DPH 12 %

Více informací

Krém pro péči o pokožku obsahuje komplex bylin, které jsou známé svým protizánětlivým a antiseptickým účinkem. Boro plus pomáhá při hojení drobných poranění pokožky, při popáleninách, působí proti vysychání pleti a proti akné. Lze použít jako krém na holení a vhodné též na popraskanou pokožku např.na patách.

Složení:
Paraffinum Liquidum, Paraffin, Talc, Cera Microcristallina, Zinc Oxide, Aqua, Cetearyl Alcohol, Perfume, Hedychium Spicatum Extract, Azadirachta Indica Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Santalum Album extract, Vetiveria Zizanoides Root Extract, Hemidesmus Indicus Root Extract, Buchanania Lanzan Seed Extract, Phenoxyethanol, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Curcuma Longa Root Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Ocimum Basilicum Oil, Sodium Lauryl Sulfate, Xanthan Gum, Ceteareth-20, Amil Cinnamal, Benzyl Salicylate, Cinnamyl Alcohol, Citral Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronnellal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Isoeugenol, Benzyl Benzoate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl lonone.

Použití: Jemně vetřete v dostatečném množství do vyčištěné pokožky nebo lokálně na postiženou oblast. Vhodný pro všechny typy pleti a pro celou rodinu.

Upozornění: Nevystavujte slunečnímu záření a nevystavujte mrazu. Pouze k vnějšímu použití. Při vniknutí do očí, vypláchněte proudem vody.

Země původu: Indie

Kontakt

Prodejna:

Dačického 16
Brno - Husovice
Mapa zde >>

Otvírací doba:
Po - Pá 8:30 - 17:00

Tel.: 776 176 457

Výrobci

Nasledujte nás na Facebooku