Tinktura Echinavit vitalita 50ml Popov Zobrazit větší

Tinktura Echinafit® imunita 50ml Dr.Popov

8374

8595058905411

Dr.Popov

bylinné kapky

Více informací

skladem 2ks

145 Kč

s DPH 12 %

Více informací

Echinafit je tinktura vyrobená podle originální receptury Dr. Popova ze směsi osvědčených bylin: echynacey, eleuterokoku a vilcacory. 

Třapatka (echinacea) je významná bylina pocházející ze Severní Ameriky, kde byla využívána indiány v tradiční medicíně. Ve výrobku je použita směs třapatky nachové (Echinacea purpurea) a třapatky bledé (Echinacea pallida). Je vynikající pro přirozenou obranyschopnost (imunitní systém) a udržuje normální funkce dýchacích cest.

Eleuterokok ostnitý (čertův kořen) je pro své účinky nazýván sibiřským žen-šenem. Patří do skupiny adaptogenů, tj.látek, které mají komplexní účinky a napomáhají adaptaci organismu na vnější podmínky. Eleuterokok pomáhá obnovovat energii, podporuje přirozenou obranyschopnost a přispívá k celkovému zdraví.

Vilcacora roste v tropických lesích amazonské gžungle. Do bylinných přípravků se využívá vnitřní kůra, která významně přispívá k fungujícímu imunitnímu systému.

Složení Echinafitu® Dr. Popova:

Voda, jemný kvasný líh (40%), Třapatka nachová náť, třapatka bledá kořen, eleuterokok kořen, vilcacora kůra.

Jak a kolik Echinafitu® Dr. Popova užíváme:

Echinafit® používejte ideálně 3x denně po 20 kapkách. Tinkuturu můžete užívat samotnou nebo ji nakapat do vody, čaje či jiného nápoje. Před použitím doporučujeme protřepat.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Další informace:

Echinafit® imunita není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Není určen jako náhrada pestré stravy.

Kontakt

Prodejna:

Dačického 16
Brno - Husovice
Mapa zde >>

Otvírací doba:
Po - Pá 8:30 - 17:00

Tel.: 776 176 457

Výrobci

Nasledujte nás na Facebooku