Acidotikum laktobacily 60tbl VH Zobrazit větší

Acidotikum laktobacily 60tbl VitaHarmony

8364

8594010860959

VitaHarmony

žvákací tablety pro střevní mikroflóru

Více informací

skladem 2ks

189 Kč

s DPH 12 %

Více informací

Dvě ušlechtilé kultury bakterií mléčného kvašení rodu Lactobacillus a Bifidobacterium. Mléčné bakterie jsou hlavní součástí mikroflóry trávicího systému. Patří mezi mikroorganismy lidskému tělu vlastní. Miliarda bakterií obsažená v jedné žvýkací tabletě bez nutnosti zapíjení. Tabletky jsou křehké, mimořádně lahodné smetanovo jahodové chuti. Snadno se rozpouští v ústech. Acidotikum je určeno pro dospělé i děti od 3 let.

Zejména užíváním antibiotik, nevhodnými dietami nebo stravováním dochází k úbytku těchto bakterií zažívacího traktu. Proto je vhodné v těchto případech doplnit jejich množství tímto přírodním doplňkem stravy. 
 
- žvýkací tablety s jedinečnou jahodovou příchutí
- bez nutnosti skladování v chladničce
- vhodný ke konzumaci při každé příležitosti
 
Doporučené dávkování: 1 - 6 tablet denně podle potřeby rozpusťte v ústech.
 
Skladování: Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Uchováním v chladničce zpomalíte přirozený proces úbytku živých kultur. Nevystavujte teplotám vyšším než 30°c.
 
Upozornění: Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy.
Obsah v 1 tabletě: LACT.ACIDOPHILUS 890 mil*, BIFIDOB. LACTIS 25 mil*

Kontakt

Prodejna:

Dačického 16
Brno - Husovice
Mapa zde >>

Otvírací doba:
Po - Pá 8:30 - 17:00

Tel.: 776 176 457

Výrobci

Nasledujte nás na Facebooku