sirup frukt.rakytník 290g Zobrazit větší

Sirup frukt. Rakytník 290g KLAOF

6433

8595240706307

bylinný extrakt ve formě sirupu

Více informací

skladem 2ks

117 Kč

s DPH 12 %

Parametry

Další parametryKřehké zboží
ObalSklo

Více informací

Bylinný sirup s fruktózou a extraktem z Rakytníku stimuluje imunitní systém a přispívá k přirozené obranyschopnosti organismu.

Použití: Užívá se přímo po lžičkách nebo pro přípravu studených i teplých nápojů.

Doporučené dávkování: 2 až 3x denně 3 lžičky (15 ml), děti od 3 let 2 až 3x denně 1 lžička (5 ml). Nepřekračovat doporučené dávkování.

Složení: voda, fruktóza, čerstvá šťáva z Rakytníku řešetlákového, Betakaroten, kyselina askorbová (vit.C), regulátor kyselosti - kyselina citronová, kyselina jablečná. Zcela bez konzervantů.

Uchovávání: Skladujte při teplotě 10-25 °C. Chrantě před přímým slunečním zářením. Chrantě před mrazem! Po otevření uchovávejte v temnu a chladu. Spotřebujte do 3 měsíců! Uchovávejte mimo dosah dětí.

Upozornění: Před použitím protřepat! Případný zákal nebo usazenina není na závadu výrobku, ale je důkazem přírodního původu výrobku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Vhodné pro děti od 3 let . Nepodávejte dlouhodobě.

Doplněk stravy OVZ-35.0-11.5.07/16819

Průměrné výživové údaje na 100g sirupu:

Dospělí denní dávka

3 x 15ml

Děti (1-3let)

3x 5 ml

Sacharidy                               47,41g

21,33g

7,11g

z toho cukry                           46,31g

20,80g

6,94g

Tuky                                       0,54g

0,24g

0,08g

Bílkoviny                                 0,16g

0,07g

0,02g

Vláknina                                 0,41g

0,18g

0,06g

Vitamín C

(RHP 80 mg)                              90g

40,50mg

13,50mg

51% RHP

17% RHP

Čerstvá šťáva z Rakytníku řešetlákového                                                   13g

5,85g

1,95g

Energetická hodnota

194,16 kcal ( 813,74 kj)

Kontakt

Prodejna:

Dačického 16
Brno - Husovice
Mapa zde >>

Otvírací doba:
Po - Pá 8:30 - 17:00

Tel.: 776 176 457

Výrobci

Nasledujte nás na Facebooku