Biotin+Selen+Zinek Zobrazit větší

Biotin 300µg + Selen + Zinek - 80+7tbl VitaHarmony

8591

8594010862809

VitaHarmony

pro vlasy, nehty a pokožku

Více informací

skladem max. 2ks

141 Kč

s DPH 12 %

Více informací

Přípravek obsahuje kombinaci vitaminu biotiku a minerálních látek – zinku a selenu – pro podporu normálního stavu vlasů, nehtů a pokožky. Biotin patří do skupiny vitaminů B a přispívá mimo jiné také k normální činnosti nervové soustavy a normální psychické činnosti. Zinek a selen jsou známými antioxidanty, které se podílí na ochraně buněk před oxidativním stresem, který vzniká v důsledku nerovnováhy volných radikálů a antioxidantů v lidském těle. Zinek a selen přispívají k normální funkci imunitního systému, čímž se zlepšuje přirozená obranyschopnost organismu. Zinek podporuje udržování normálního stavu kostí a zraku a přispívá k normálním rozpoznávacím funkcím. Selen napomáhá k normální činnosti štítné žlázy.

Biotin se někdy označuje také názvem vitamin H. Tento název je odvozen z německých slov "haar" a "haut", které v překladu znamenají "vlasy" a "pokožka". Název vitaminu byl odvozen z jeho významu pro lidský organismus. 

Doporučené dávkování: 1 tableta denně. Tabletu celou spolkněte a zapijte dostatečným množstvím tekutiny. V době těhotenství a kojení určí dávkování lékař.

Skladujte: Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na pravé straně obalu.

Upozornění: Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu.

Obsah v 1 tabletě: ZINEK 15mg, BIOTIN 300µg, SELEN 80µg

Kontakt

Prodejna:

Dačického 16
Brno - Husovice
Mapa zde >>

Otvírací doba:
Po - Pá 8:30 - 17:00

Tel.: 776 176 457

Výrobci

Nasledujte nás na Facebooku