Korolen 30ml En Zobrazit větší

Korolen 30ml Energy

6647

Energy

bioinformační bylinný koncentrát

Více informací

skladem 1ks

589 Kč

s DPH 12 %

Více informací

Korolen lze užívat nejen preventivně při nedostatku energie a celkovém opotřebení organismu, ale i při potížích souvisejících především se srdcem, cévním systémem a duševní rovnováhou. Zlepšuje kognitivní funkce a činnost mozku. Celkově zlepšuje přirozenou obranyschopnost a příznivě účinkuje na psychické obtíže (poruchy spánku, výkyvy nálad, únava a stres).

K docílení většího účinku doporučujeme kombinovat Korolen s krémem Ruticelit z Pentagramu® terapeutických krémů.

Použití Korolenu z hlediska psychiky

Poruchy chování, duševní neklid, netrpělivost, hysterie, citová labilita, neschopnost navázat přátelské vztahy, poruchy řeči (překotná mluva nebo naopak neschopnost komunikace), poruchy paměti, poruchy spánku, zapomnětlivost, ztráta motivace a chuti k životu. Korolen dodává energii k životu a chuť se z něj radovat, otevírá osobnost člověka a kladně ovlivňuje rozvoj dávno zapomenutých schopností.

Účinné ingredience

Bylinný extrakt (jinan dvoulaločný, lapacho, třezalka tečkovaná, jírovec maďal, bělotrn kulatohlavý, vachta trojlistá, krvavec toten, levandule lékařská, vojtěška setá, brusinka obecná, dub letní, kmín kořenný, kopr vonný, zázvor lékařský, violka trojbarevná, chrpa polní a česnek setý), směs přírodních silic (grepová, kardamomová, kmínová, koprová, levandulová, litseová, mátová, murayová, nardová, routa vonná, rozmarýnová, růžová palma a ylang-ylang).

Použití:

  • ZAJIŠŤUJE NORMÁLNÍ FUNKCI KARDIOVASKULARNÍHO SYSTÉMU
  • NORMALIZUJE KREVNÍ TLAK
  • HARMONIZUJE HLADINY CHOLESTEROLU A KREVNÍCH LIPIDŮ
  • NAPOMÁHÁ DUŠEVNÍ A EMOČNÍ ROVNOVÁZE

Kontakt

Prodejna:

Dačického 16
Brno - Husovice
Mapa zde >>

Otvírací doba:
Po - Pá 8:30 - 17:00

Tel.: 776 176 457

Výrobci

Nasledujte nás na Facebooku