Vironal 30ml En Zobrazit větší

Vironal 30ml Energy

6499

Energy

bioinformační bylinný koncentrát

Více informací

skladem

589 Kč

s DPH 12 %

Více informací

Vironal lze využít jako účinnou obrannou bariéru jak preventivně při styku s větším počtem lidí, zvláště v obdobích virových epidemií, tak při akutním onemocnění. Vironal posiluje právě ty orgánové systémy, které se s vnějšími patogeny setkávají jako první – dýchací systém, trávicí systém. Jedině podpora a ochrana ohroženého terénu je správným přístupem v boji proti infekčním chorobám.

K docílení většího účinku doporučujeme kombinovat Vironal s krémem Droserin z Pentagramu® terapeutických krémů.

Použití Vironalu z hlediska psychiky

Smutek, melancholie a sevřenost, emoční otupělost, pocit nesvobody a strach z chybného rozhodnutí, sebepodceňování a neschopnost udržet v životě řád, alibismus, lpění na pořádku, vyžadování pozornosti a nepřirozené autority, mluvení ze spánku, noční můry, případně nespavost, fobie. Vironal přináší jistotu založenou na pocitu, že jsme schopni ubránit si svůj životní prostor, posiluje vůli a zodpovědnost za svůj vlastní život.

Účinné ingredience

Bylinný extrakt (krvavec toten, lípa srdčitá, mateřídouška obecná, lékořice lysá, čubet benedikt, bukvice lékařská, křen selský, oman pravý, potočnice lékařská, chininovník lékařský, lichořeřišnice větší, divizna velkokvětá, sadec konopáč, myrhovník, Aframomum melegueta a Citrus paradisi), směs přírodních silic (badyánová, eukalyptová globulus, fenyklová, grepová oplodí, guajaková, kafrová, kajeputová, kardamomová, kasiová, myrhová, niaouliová, vetiverová a yzopová).

Použití:

  • PODPORUJE IMUNITNÍ SYSTÉM
  • ZAJIŠŤUJE PŘIROZENOU OBRANYSCHOPNOST
  • NORMALIZUJE FUNKCE DÝCHACÍHO SYSTÉMU

Kontakt

Prodejna:

Dačického 16
Brno - Husovice
Mapa zde >>

Otvírací doba:
Po - Pá 8:30 - 17:00

Tel.: 776 176 457

Výrobci

Nasledujte nás na Facebooku