Čakrová svíce fialová mini Zobrazit větší

Čakrová svíce fialová mini

4471

Cereus Design

Vyrobena v České republice z RSPO certifikovaného oleje z palmových plodů 

Více informací

83 Kč

s DPH 12 %

Parametry

Další parametryKřehké zboží

Více informací

FIALOVÁ SVÍCE – TRANSFORMACE, léčení skrze transformaci situace: pomáhá pozvat do našeho života hluboce transformující energii pro duši i tělo. Je velmi vhodná v období krizí a velkých životních změn. Když nevíte v životě kudy kam a necítíte smysl života. Když vás bolí hlava nebo máte příliš mnoho vážných starostí.

Svíce z certifikovaného palmového oleje, který je produkován v rámci trvale udržitelného zemědělství, bez kácení deštných pralesů, za férových pracovních podmínek a platového ohodnocení. Při produkci palmového oleje s certifikací RSPO je navíc zajištěna ochrana ohroženým druhům živočichů a rostlin, které se v pěstitelských oblastech vyskytují. Koupí svíce z RSPO certifikovaného palmového oleje, tak podporujete citlivý přístup k přírodě a lidem.

Rozměr: výška 6,5cm, průměr 5cm
Doba hoření: cca 20 hodin

Vyrobena v České republice z RSPO certifikovaného oleje z palmových plodů - což je obnovitelný zdroj, knot neobsahuje olovo. K zapálení použijte špejli.

Co je to certifikovaný palmový olej z trvale udržitelného zemědělství?

Jedná se o palmový olej produkovaný plantážemi, které byly nezávisle prověřeny a jsou v souladu s celosvětově dohodnutými ekologickými kritérii navrženými organizací RSPO. Tato přísná kriteria udržitelnosti vyžadují zajištění dobrých sociálních, enviromentálních a ekonomických podmínek, za kterých je produkce palmového oleje realizována.

Kontakt

Prodejna:

Dačického 16
Brno - Husovice
Mapa zde >>

Otvírací doba:
Po - Pá 8:30 - 17:00

Tel.: 776 176 457

Výrobci

Nasledujte nás na Facebooku