Nomina lahodná inst.kaše 300g NOMINAL Zobrazit větší

Nomina lahodná instantní kaše 300g NOMINAL

7518

8594010190476

Nominal

cereální kaše instantní - přirozeně bezlepková

Více informací

skladem max. 5ks

60 Kč

s DPH 12 %

Více informací

Cereální instantní kaše, 100% přírodní, bez mléka, přidaného cukru, konzervantů, aromat a barviv. Kaše má výbornou chuť, vysokou nutriční hodnotu, je lehce stravitelná a snadná na přípravu.

Složení: celozrnná rýže, čirok, červená quinoa, lněná vláknina

Celozrnná rýže

Díky zpracovaným obalovým vrstvám zrna obsahuje v porovnání s loupanou bílou rýží mnohem více vitamínů skupiny B, více cenných minerálních látek (železo, hořčík a fosfor) a samozřejmě vlákninu. 

Čirok

Tato přirozeně bezlepková plodina je zdrojem bílkovin, vlákniny, řady důležitých minerálů a vitamínů (B). Pro svůj obsah fytonutrientů jsou zkoumány jeho antioxidační a protizánětlivé účinky a jeho potenciál snižovat riziko vzniku nádorových či kardiovaskulárních onemocnění. 

Quinoa

Je prastarou kulturní plodinou a řadíme ji mezi pseudoobiloviny (je podobná např. amarantu). Pro svou výživovou hodnotu bývá označována jako superpotravina. Ceněn je vysoký obsah bílkovin (vyžší než u jiných obilovin) se zastoupením všech esenciálních aminokyselin. Je také bohatým zdrojem hořčíku, vápníku, železa a zinku, vitamínu B2, kvalitních mastných kyselin a vlákniny. Má lahodnou chuť, je snadno stravitelná a přirozeně bezlepková. 

Lněná vláknina

Je moučka z odtučněných semínek lnu. Kromě optimálního poměru rozpustné a nerozpustné vlákniny je ceněna také pro svůj obsah nenasycených mastných kyselin, rostlinných bílkovin, vitamínů a minerálních látek.

VÝŽIVOVÉ HODNOTY

Energie 1610kJ/385kcal, Bílkoviny 12g, Sacharidy 78g, z toho cukry 0,5g, Tuky 2,1g, NMK 0,5g, Vláknina 3,2g, Sodík Max. 0,003g

Kontakt

Prodejna:

Dačického 16
Brno - Husovice
Mapa zde >>

Otvírací doba:
Po - Pá 8:30 - 17:00

Tel.: 776 176 457

Výrobci

Nasledujte nás na Facebooku